Author Archives: olsijazexhi

A response to the letter that Mehdi Ambrishamchi directed to UN Secretary-General the Honorable António Guterres on behalf of Hadi Sani-Khani

The Honorable António Guterres, United Nations Secretary-General The United Nations New York, NY 10017 Your Excellency, Mr. Guterres On February 14, 2021 the ex-terrorist organization of the Iranian Mojahedeen (also known as the National Council of Resistance of Iran, The … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Debati im ne Ora News per Turqine dhe Erdoganin me pastorin greko – protestant Akil Pano

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Gazetari i njohur shqiptar: Marjam Raxhavi synon të vrasë të arratisurit nga kampi i Manzës

Eksperti i historisë dhe gazetari i njohur shqiptar ka deklaruar se shqiptarët janë shumë të shqetësuar për shkak se Qeveria e tyre ka strehuar grupin terrorist MEK në vendin e tyre. Dr. Olsi Jazexhi, ekspert i historisë dhe gazetar i … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Përgjigje Maryam Rajavit dhe komandës muxhahedine në Manëz për shpifjet e tyre

Olsi Jazexhi Në datë 23 dhjetor 2020 në faqen e lajmeve të rreme (Fake News) Iran Probe, komanda muxhahedine iraniane (MEK) që operon nga kampi paramilitar i Manzës më ka sulmuar mua dhe mikun tim Gjergji Thanasi. Ish-terroristët muxhahedinë të … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment

کنفرانس وحدت؛ نقطه آغاز راهبرد جدید وحدت اسلامی

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Politik On – Shqiptaret dhe Islami politik

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Olsi Jazexhi talks to Nadir Ali Wani about China’s imperialism in Xinjiang and the Uyghur issue

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Spotlight – Lufta e Karikaturave

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Peticion për dhënien fund të torturës kundër imam Genci Ballës

Edi Rama, Kryeministër i Shqipërisë Sandër Lleshaj, Ministër i Brendshëm i Shqipërisë Etilda Gjonaj, Ministre e Drejtësisë së Shqipërisë   Cc: Prania e OSBE-së në Shqipëri Këshilli i Evropës në Tiranë Delegacioni i Bashkimit Evropian në Shqipëri Avokati i Popullit … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment

A petition demanding the end of torture against Imam Genci Balla

Edi Rama,Prime Minister of Albania Sander Lleshaj,Interior Minister of Albania Etilda Gjonaj,Minister of Justice of Albania Cc: OSCE presence in AlbaniaCouncil of Europe in TiranaDelegation of the European Union to AlbaniaAvokati i PopullitAlbanian Helsinki Committee A petition demanding the end … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment